Frost - vintersportsutstyr

Bakgrunn

G-Sport så en mulighet for å gjøre vintersportsutstyr mer attraktivt for barn. De hadde på forhånd valgt navnet Frost. Målsetningen var å fortløpende utvikle en portefølje med vintersportsartikler med fokus på hardvare.

Utfordring

Frost ønsket å skape sin egen identitet og profil som tydlig kommuniserte til barn og unge. Det fantes på forhånd ingen merker med et spesifikt tilbud til denne aldersgruppen innenfor kategorien. Dette ga oss og G-Sport stor frihet til å utforske muligheter. 

Løsning

Det ble raskt konkludert i prosjektgruppen at barn i denne alderen allerede var knyttet til fargene blå og rosa. Derfor valgte vi å bruke disse sterke fargene for å skille mellom produkter for gutter og jenter. Logo hentet inspirasjon fra navnet og sesongen produktene tilhører. Det ble også skapt maskotfigurer som ga muligheter for kommunikasjon til målgruppen. Disse var tiltenkt en større rolle for videreutvikling av Frost. Panorama Design leverte designunderlag for produksjon av ski, skøyter, hjelmer, kjelker etc. Det ble også designet et system for ytteremballasje og hangtags.

Resultat

Frost ble raskt en suksess for G-Sport. Produktene med høy kvalitet ble raskt akseptert av målgruppen, og ga G-Sport en fin vekst i kategorien de påfølgende år. I dag er Frost et etablert varemerke i kategorien. 

 

boy
girl
frost girl ZEH 4844
frost girl ZEH 4841
frost boy ZEH 4820
frost boy ZEH 5068
boy toolkit
girl toolkit