EBOVE

Bakgrunn

Activetainment er et norsk startup og teknologiselskap med ambisjon om å revolusjonere innendørstrening. Med utgangspunkt i innovative ideer og kraftfull ny teknologi ønsker de å utvikle treningsapparater som kombinerer bevegelse i alle plan med spillopplevelse gjennom skjerm eller VR briller.

Utfordring

Vårt oppdrag har vært å lage merkevareplattform, navn og grafisk profil. Activetainment har internasjonale ambisjoner, noe som ble vektlagt i brief og ambisjonsnivå for prosjektet.

Løsning

I arbeidet med merkevareplattformen stod det tydelig for oss at EBOVE var banebrytende og sterkt differensierende fra de andre i kategorien. Derfor utviklet vi et eget kategorinavn SID - training (Social and lntaractive Dynamic training. Vi anså det som en stor mulighet å definere EBOVE som den første i kategorien. EBOVE som skulle tilfredstille en internasjonal satsning og kunne beskyttes ble valgt som merkenavn og det ble utformet en kraftig og dynamisk logo. Øvrige profilelementer er valgt for å gi modernitet og eleganse, i tillegg til distanse fra konkurrentene.

Resultat

EBOVE står nå foran en internasjonal lansering. Både navn og øvrig profil har fått god respons i markedet. Fra deltagelse på internasjonale messer er tilbakemeldingene gode, og vi er svært glad for å være med på laget.

ebove bilde
ebove bike white
bike screen 2
screen 1
type
...
...