Hotel Union

Bakgrunn

Hotel Union er eiet og drevet av 4. generasjon Mjelva. Hotellet med sin beliggenhet i Geiranger har en lang og stolt tradisjon. Hotel Union ønsket å styrke sin posisjon og profil gjennom et strategisk samarbeid og en oppgradering av hotellet.

Utfordring

Et stadig voksende antall cruise og bussturister besøker Norge og Geirangerfjorden i sommerhalvåret. Hotell Union var derfor meget godt besøkt om sommeren, med påfølgende rolige vintre. Dette ønsket Hotel Union å endre gjennom større satsning mot den individuelle reisende og opplevelsessøkende turister i Norge og verden. Hotellet og deres profil hadde ett behov for "oppussing".

Løsning

Panorama Design og familien Mjelva jobbet tett sammen for å kartlegge "sjelen" til hotellet. Det ble raskt konkludert med at familen Mjelva var sentrale i hotellets merkevare. I konkurranse med kjedehotellene er Hotel Union et langt mer personlig hotel, sterkt preget av eierene og Sindre og Monja som i dag driver hotellet. Når vi utformet logo lot vi oss inspirere av fossene som stuper ned i den trange Geirangerfjorden. Dette lot vi spille fritt med bruk av bokstaven M for Mjelva.

Resultat

Hotel Union har underveis i prosjektet pusset opp og bygget på hotellet. De har bla en toppmoderne og autenstisk SPA avdeling som kan anbefales! Det er vektlagt familietradisjon i utsmykning, og de gamle veteranbilene som er en viktig del av hotellets historie har en sentral plass. I dag har Hotel Union åpent hele året og tiltrekker seg stadig flere bedrifter og oppdagelesreisende fra norge og utland.

HotelUnion
HotelUnion 02
HotelUnion
HotelUnion