ToppMix - frokostblanding

Bakgrunn

United Bakeries så muligheten for innovasjon i kategorien frokostblandinger. Man ønsket å gi forbrukeren og familien større valgfrihet innenfor ett konsept; Toppmix. I tillegg til at man ønsket frihet til å kombinere, ønsket man å tilby sunne og naturlige produkter.

Utfordring

Toppmix består en serie  med forskjellige produkter og smaker. Derfor var det viktig å skape et seriepreg som tydelig kommunisterte at Base og Topping hører sammen, samtidig som det var differensierende fra konkurrentene. Hyllen for frokostblandinger preges av hylende kommunikasjon hvor den ene forsøker å overgå den andre med sterke fargebruk og illustrasjoner. Derfor lå utfordringen å finne et utrykk som evnet å stå ut, samtidig som det inpirererte forbrukeren til å smake.

Løsning

Toppmix er et produkt for familien og alle. Vi ønsket et rent og innbydende utrykk som gjør det enkelt å finne sin favorittsmak og favorittmiks. Logo er forsøkt å gi et tydelig signal om at produktene skal spises med skje, og vi har benyttet fargene sammen med illustrasjonene for å skape et fristende smaksunivers.

Resultat

Toppmix har fått et design som enkelt lar seg utvide til nye smaker. Det står ut i hyllen med utpreget bruk av hvit bunnfarge.

base topping alle
topping alle2
topping  jordber bringeber m stro
topping gojiber morber m stro
topping blaber mandel m stro
topping knasende linfro m stro
base alle