Norway Seafoods

Bakgrunn

Norway Seafoods er ingen nykommer! Med historie tilbake til 1876 har selskapet opparbeidet seg en posisjon som Norges største, og en av Europas ledende, innen produkter av torsk, hyse og sei. Et paradoks i Norge er at vi til tross for store fiskeressurser ikke foredler varer for salg i Norge. Dette ønsker Norway Seafoods å gjøre noe med. Først ute er frossen torsk og sei.

Utfordring

Designprosjektet ble startet av Strømme&Throndsen design, og det var på forhånd utformet en logo. Panorama Design overtok prosjektet fra Strømme&Throndsen for å viderføre pakningsdesign av fersk og frossen fisk. Norway Seafoods har ambisjoner om å lansere flere produkter fortløpende i ulike priskategorier, noe som presset frem et behov for kategorisering for enkel navigering mellom produktkvaliteter.

Løsning

Overordnet er det valgt et system for merkevarekommunikasjon og produktkommunikasjon. Dette er løst med et vertikalt bånd som sørger for fast plassering av logo og produktnavn. Den norske opprinnelsen er et viktig salgsargument, og vi har plassert et norsk flagg diskré ved logo. Produktene er presentert gjennom vindu eller som bilder for de foredlede produktene.

Resultat

De første produktene ble lansert våren 2013. Det vil forløpende lanseres produkter i dagligvaren.

torskeloin
NSF Sprøbakt-torskeloin
NSF seibiff
NSF torskeloin-naturell
NSF Seifilet-400g