Skigo

Bakgrunn

Skigo har sin bakgrunn fra langrennssmøring. Etter år med gradvis utvikling av racingdresser og spesialtilpasset langrennsbekledning, var det ønskelig med en oppgradering av profil for å matche den fantastiske kvalitet klærne representerer.

Utfordring

Skigo har ambisjon om å levere spesialtilpasset og teknisk racingbekledning. Ved bruk av de beste materialene og nøye testing av Team Skigo er grunnlaget lagt for kvalitet. Med ambisjon om å utvide kolleksjon til helårsprodukter ble det viktig å begrense den sterke knytningen til vinteraktivitet. Panorama Design ble engasjert for å utvikle ny profil og emballasjedesign.

Løsning

Vi har vektlagt å underbygge den tekniske kvaliteten i produktene i utformingen av grafiskprofil. Skigo navntrekk gir en sterk knytning til vinteraktivitet. Derfor ble det viktig å tone ned dette ved å fjerne gammelt snøkrystallsymbol for å åpne mulighten for helårsprodukter.

Resultat

Skigo har fått en rendyrket profil som fremstår med autoritet og gir kvalitetsopplevelse. De nye produktene vil nå markedet vinteren 2013/14. Følg med!

skigo logo 01
skigo 08
skigo 06
skigo 05
skigo 07