Gangstad Gårdsysteri

Bakgrunn

Gangstad Gårdsysteri var først ute til å gjenoppta ystertradisjon på gårdene i Norge. På Gangstad blir melken foredlet videre til prisvinnende oster med lokalt særpreg eller til klassiske oster vi alle kjenner. Etter flere år i drift ønsket Gangstad å styrke sin profil og ta eierskap til sitt særpreg. Prosjektet skulle omfatte alle elementer fra logo, pakningsdesign, nettsider, messemateriell og butikkommunikasjon.

Utfordring

Gangstad Gårdsysteri har lokale og regionale venner, men i konkurranse nasjonalt ble ofte Gangstad likestilt med andre gårdsysteri. Med ambisjoner om vekst og tilrettelegging for fremtidige generasjoner på Gangstad Gård skulle det settes større fokus på en langsiktig merkevareutvikling.

Løsning

Det ble utviklet en ny logo med referanser fra håndverk, samtidig som noen av de gamle fargene ble videreført i profil. Vi har vektlagt å gjenskape entusiasme og den sterke drivkraften til Astrid Aasen i løsning. Tidligere var bilde av gården det viktigste kjennemerket, nå har logo fått en mer sentral plass, samtidig som det er valgt illustrasjonsteknikk for å vise til gården og aktiviteten. Etikettene har fått nytt format som gir bedre profilering liggende og stående.

Resultat

Kort tid etter lansering er design svært godt mottatt av de profesjonelle aktørene i dagligvarehandelen. Produktene er viet plass i hyllene og det forventes økning i salget. Kjennerene vil finne noe likhet i grønnfarge og kanskje dra kjensel på gården i illustrasjonen. Viktigst er det at ostene har den samme gode kvaliteten. Veldig gode og avhengighetsskapende.

gangstad edel bla
gangstad profil
gangstad karveost
gangstad edel hvit
gangstad krydderost
gangstad snadderost liten
gangstad camembert
Gangstad Plakat2 420X297
gangstad appelsin marmelade
gangstad aquavit marmelade
gangstad tapenade
gangstad snadderost
gangstad logo