Bremykt

Bakgrunn

Bremykt er den optimale blandingen av smør og rapsolje. Den lille delen rapsolje gjør Bremykt mye mer brukervennlig direkte ut av kjøleskapet og en selvklar favoritt på brødskiven. For å ytterligere forsterke brukeropplevelsen ønsket Fjordland å lansere en enda mer smøremyk Bremykt i 60/40 kombinasjonen smør + rapsolje. I tillegg til det åpenbare er også blandingen smør + raps genial for baking. Derfor ønsket Fjordland å tilby forpakning som er bedre egnet for dette formålet.

Utfordring

Bremykt har sterk kjennskap knyttet til gulfargen og budskapet om at "alt du trenger er Bremykt". Ved å lansere flere kombinasjoner og andre bruksområder var det behov for tydelig navigering og samtidig klar forankring til at Bremykt er et smøremykt smør.

Løsning

Vi har ivaretatt den sterke linken til gult, samtidig ønsket vi å forsterke opprinnelsen til den gode smaken. Ved bruk av seterillustrasjonen har vi vektlagt opprinnelsen fra melken, men også samtidig etablert et merkevareelement som differensierer seg fra Tine smør.  Det nye elementet ga oss mulighet til å etablere navigasjon gjennom farger, samtidig som vi har bevart den gule identiteten.

Resultat

Det nye designet er i handlen fra juli 2014. Effekten av et utvidet sortiment har bidratt til å etablere en større gul blokk.

Bremykt pakning 1