Skjærgaarden Gartneri

Bakgrunn

Skjærgaarden Gartneri i Åsgårdstrand (tidl. Stenersen Gartneri) er Norges største produsent av vårløk. Skjærgaarden Gartneri leverer friske grønnsaker og urter som setter en spiss på et godt måltid. Beliggenheten ved Oslofjorden er forholdene spesielt gode for dyrking av grønnsaker. De solrike dagene, den varme gode jorda og vinden fra havet skaper et mikroklima som er perfekt for grønnsaksproduksjon.

Utfordring

Skjærgaarden Gartneri har spesialisert seg på vårløk og største delen av denne produksjonen distribueres som BAMA produkt. I tillegg til dette produserer Skjærgaarden bla Skjærgaards løk, dill, bladpersille og flere smaksurter.

Løsning

Med et smalt sortiment fra starten var det viktig med tydlige signaturprodukter som Skjærgaardsløk. Det ble også besluttet å endre produsentnavn fra Stenersen Gartneri til Skjærgaarden Gartneri for enda tydligere kommunisere beliggenhet og premissene for den gode kvaliteten.

Resultat

Skjærgaarden Gartneri har allerede lyktes med å lansere produktene nasjonalt og regionalt. Design står i sterk kontrast til produkt og andre leverandører, med stort trykk på Skjærgaarden som produsent.

skjaergaarden postale
skjaergaarden emballsje
skjaergaarden urter kasse
skjaergaarden logo-03
skjaergaarden logo-02
skjaergaarden visittkort
SKJÆRSGAARDEN-1001987
SKJÆRSGAARDEN-1001981
SKJÆRSGAARDEN-1001990
SKJÆRSGAARDEN-1001996
SKJÆRSGAARDEN-1001998
SKJÆRSGAARDEN-1002002
skjaergaarden web smart
skjaergaarden logo-01
Skjaergaarden bil