Bibendum

Bakgrunn

Bibendum har en lang historie som en av Norges ledende vin- og brennevinsimportører. Selskapet er en del av Scandinavian Beverage Group og representerer kvalitetsprodukter som Faustino, Terra Vecchia, Wolf Blass, Köningsmosel, Fortant, Ruffino, Henkell, Paul Masson, Grant's og Glenfiddich. I tillegg til prestisjeprodusenter som Andre Lurton, Chateau Musar, Quinta da Crasto og Joseph Drouhin.

Utfordring

Bibendum har et nettverk av vinprodusenter som produserer vin i ulike prisklasser. I Norge har markedet for bag in box (BIB) et økende volum og forbrukerene etterspør kvalitetsvin levert som BIB. Imidlertid eksisterer det en oppfatning om at BIB vin har lavere kvalitet. I prosjektene for Bibendum er det derfor viktig å tilpasse design i henhold til prispunkt og kvalitet.

Løsning

Sancerre fra Eric Louis er en kvalitets hvitvin laget etter fransk tradisjoner. Sancerre regionen er kjent for sin mineralske smak og denne vinen har en strågule farge. Vi ønsket med design å skape stoppeffekt å spille på typisk fransk symbolikk. Da falt det naturlig å romantisere gjennom å bruke den ultra sære Citroen 2CV som illustrasjon med marsjerende gjess i front.

Resultat
...

Sancerre
Veneto
....
....
....