Reddal

Bakgrunn

Reddal Fellespakkeri er 13 produsenter som sammen har etablert eget pakkeri og markedsselskap for å selge og markedsføre ferskpoteter. Reddal er bygden som hvert år har ambisjon om å levere de første Norske potenten til kongen. Noe de har lyktes med flere ganger. I Reddal har de spesielle forutsetninger for tidlig dyrking av poteter og andre grønnsaker. Men det er ikke dette alene som bidrar til at de er tidlig ute. Her er det i tillegg en stor entusiasme og innsats som gjør dette mulig. De vil være først ute, og de vil produsere den beste ferskpoteten.

Utfordring

Med designprosjektet ønsket Reddal å ta mer eierskap over egne produkter og merkevare. Mye av produksjonen i landbruket blir i dag omsatt gjennom de store grossistene Bama og Gartner, og som forbruker vet vi lite om de enkelte produsentene. Lokalt er Reddal kjent for å ha helt spesielle poteter. Dette ønsket Reddal å gjøre kjent i hele Norge. Reddal har også satt seg som mål å løfte opp ferskpotet som en helt spesiell kvalitet. Ferskpoteter er smaken av potet som akkurat har blitt høstet. Derfor jobber Reddal for å redusere tiden fra de tar poteten ut av jorda, til den ligger på ditt bord.

Løsning

Reddal er drevet av en energisk og entusiastisk gruppe dyrkere. Beliggende rett innenfor Grimstad på det "blide sørlandet", har vi vektlagt å fange denne energien. Profil har mange friske farger og en stolt logo som rammer inn dalen som gir de spesielle dyrkningsforholdene. Vi ønsket et moderne og overraskende utrykk for kategorien. Det ble også valgt å bygge Reddal som merkenavn, i tillegg til å utforme eget ferskpotet symbol.

Resultat

Reddal poteter har vært å finne i butikker i hele Norge fra sommeren 2015. Sesongen har skapt nye allianser og ny giv i dyrkningsgruppa. De jobber utrøttelig for å optimalisere sin produksjon og for den beste kvaliteten. Reddal ønsker og være potetensrike i Norge.

Reddal 1
Reddal 2
Reddal 3
Reddal 4
Reddal 5
...
...