mandag, 07 mars 2016 19:12

Panorama lager Kygo Life.

I flere år har Panorama Design og gründer Jon Inge Gullikstad samarbeidet. Det første prosjektet var Bavac Sportsundertøy i 2001 som i sin tid var banebrytende i sportsbransjen.

Bavac ga oss Hedersprisen for god design av Norsk designråd og var en god start for Panorama Design som ny etablert designstudio. I 2011 startet vi på etableringen av Johaug's merkevare. Og i løpet av kort tid fikk Johaug betydelige markedandeler i hanskemarkedet. Å jobbe med en utøver som Therese har vært en fantastisk reise.

Nå står vi foran et nytt spennende prosjekt med Kygo og hans team.

I 2015 har Kygo virkelig markert seg som musiker og komponist. Med listetopper og rekordtall fra streamingtjenestene. Kyrres evne til å tenke nytt, være oppfinnsom og krav til detaljer tar vi med oss i prosessen for å skape et nytt tekstil og elektronikk merke. Den første smakebiten kommer nå til høsten, og vil utvikle seg videre de kommende årene.

Med oss i prosjektet har vi Good Morning som vi deler kontorer med. Good Morning er muligens norges mest progressive digitalbyrå. Vi gleder oss til fortsettelsen.

Følg med!!